Hypotheekadvies Utrecht

hypotheekadvies

Weet u al welke woning het gaat worden? Gaat u voor een vrijstaande villa, een boerderij of toch voor een rijtjeswoning? Er is momenteel enorm veel te vinden op de woningmarkt. Ook in Utrecht staan er prachtige huizen te koop. Het grote voordeel van nu kopen zijn de huizenprijzen, deze zijn de afgelopen jaren flink gekelderd. Als u een huis gaat kopen binnenkort dan kunt u dus profiteren van deze lagere huizenprijzen.

Uw hypotheek

hypotheekadviesHeeft u al nagedacht over uw hypotheek? De hypotheek is noodzakelijk als u een huis wilt gaan kopen. De looptijd van de hypotheek bedraagt 30 jaar. Het is daarbij belangrijk om na te denken over de vraag hoe u wilt aflossen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de eerste jaren meer af te lossen, maar dan betaalt u per maand dus wel een iets hoger bedrag.

U kunt er echter ook voor kiezen om later meer af te lossen. In dat geval betaalt u eerst weinig en later weer meer. Een derde oplossing is de stabiele aflossing, u betaalt dan 30 jaar lang hetzelfde iedere maand.

Hypotheekadvies Utrecht

Als u de wereld van hypotheken veel te ingewikkeld vind dan is het goed om advies in te winnen. Hypotheek advies in Utrecht kunt u zeer eenvoudig verkrijgen. Het enige dat u moet doen is contact opnemen met een hypotheekadviseur in Utrecht. Deze doet een inventarisatie en bekijkt wat uw persoonlijke wensen zijn. Ook kan zo’n adviseur u alles vertellen over de verschillende hypotheekvormen die er zijn.

Hypotheek vergelijken

Samen met de adviseur gaat u de hypotheek vergelijken met andere hypotheken. Welke aanbieder heeft een gunstige rente? Bij welke aanbieder zijn uw maandlasten het laagst? Ook dit soort vragen komen aan bod tijdens een gesprek met de adviseur.

U krijgt tijdens het gehele kooptraject begeleiding van de hypotheekadviseur. Het blijft dus niet alleen maar bij advies, maar u kunt ook rekenen op hulp bij de bezichtiging, onderhandelingen over de prijs, offerte aanvragen bij hypotheekverstrekkers en een bezoek aan de notaris.
Een goede adviseur biedt een levenslang service pakket aan.

Met zo’n pakket kunt u bijvoorbeeld 7 jaar na het afsluiten van de hypotheek terecht bij de adviseur met vragen over uw hypotheek. Informeer altijd naar de mogelijkheid met betrekking tot een dergelijk pakket. Als de kosten van zo’n pakket niet al te hoog zijn is het een goede toevoeging.

Wij wensen u alvast enorm veel succes toe bij het vinden van een prachtige woning in Utrecht en het afsluiten van een betaalbare hypotheek.