Mag niet he!

MJ-TD-53

MJ-TD-53

Dag meneer de pisagent, gaat ‘ie lekker? Effe lekker de droogte tegengaan? Of moeten we het toch zoeken in de sector onzedelijke handelingen in de openbare ruimte? Bedankt voor uw bijdrage aan de miljoenen kostende poppenkast die kroning heet. Kenteken: MJ-TD-53. Mogen we even €90,00 aftikken svp? (via facebook)
UPDATE: jaja, we weten dat de foto stokoud is. Hij dateert misschien zelfs uit de tijd dat de euro nog niet eens bestond. Dus…

Lees ook eens:

  • Smile! Smile!
  • Gezocht! Chagrijninge bejaardenberover verlost 83-jarige van 4000 euroGezocht! Chagrijninge bejaardenberover verlost 83-jarige van 4000 euroHalle, goedemorgen en welkom bij wederom een aflevering van MWNW TuigZoekSolutions™. Ook deze keer hebben we weer een laffe bejaardenberover. Beetje anders in dit verhaal is dat het hier geen semi-...
  • Stadswacht krijgt beschikking over vuurwapenStadswacht krijgt beschikking over vuurwapen[satire] Dat de Buitengewoon Opsporings Ambtenaar niet helemaal serieus wordt genomen is inmiddels duidelijk. Die gasten weten zichzelf in menig stad meer voor lul te zetten als een hersendode Free...
  • MWNW stuurt Paul Smits wegMWNW stuurt Paul Smits wegZo. Het eerste slachtoffer van MWNW is gevallen. Paul Smits, uw favoriete faalinistische bestuursvoorzitter van het Maasstad Ziekenhuis, is niet meer. Directietechnisch gezien dan. Na onze eerdere ...

2 reacties

  1. Deze foto is al erg oud (meer dan 5 jaar), genomen bij een wielerronde. De motoragent heeft geen gele jas, gele helm of blauwe broek.

    De motor is sinds 2008 reeds uit dienst en verkocht aan een particulier. Het artikel is dus ene beetje stemmingmakerij.

  2. als dit buiten de bebouwde kom is dan is het een valse beschuldiging. het is alleen verboden binnen de bebouwde kom. buiten mag iedereen zeiken wat ze willen, zolang ze maar niet gaan showen en geen hinder voor het overig verkeer zorgen.

Reageer

Je emailadres zal niet worden gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Naar boven scrollen