Toekomstige terrorist

Syrië, september 2012. De reclame zei ooit: haal de oorlog uit het kind. Nu hebben ze daar in Syrië hun eigen ideeën over. Daar stoppen ze het kind gewoon midden in de oorlog. Omdat het kan. Van jongs af aan word daar geleerd met welke wapens je het beste kan spelen. Kinderen zouden in een veilige omgeving moeten opgroeien en echt kind kunnen zijn en niet met dit soort debiliteit gevoed moeten worden. Syrië is al anderhalf jaar lang een schijtland en het wordt niet veel beter als ouders hun kinderen niet eens met normaal speelgoed laten spelen maar van kleins af aan met wapentuig laten klooien. Nu zijn het lege kogelhulzen, morgen is het een AK-47, overmorgen een landmijn en volgende week een bazooka. Zucht. Het leven was beter voordat er terroristen waren. Wat een diepe, diepe treurnis.

Lees ook eens:

  • EU pakt Assad keihard aanEU pakt Assad keihard aanNu gaan we het krijgen hoor! Terwijl onder de neus van de VN-waarnemers in Syrië het ene dorp na het andere wordt afgeslacht en de rebellen standrechtelijk worden geëxecuteerd is Uri […]
  • Dreigende taal Turkije richting Syrië: back off!Dreigende taal Turkije richting Syrië: back off!De spanning tussen Turkije en Syrië begint met het uur op te lopen. President Assad van Syrië vandaag tegen zijn net geïnstalleerde parlement: "Als we in oorlog zijn, moet al het beleid en […]
  • Het is AAN in Syrië, oorlog in 3-2-1….Het is AAN in Syrië, oorlog in 3-2-1….Het lijkt er dan toch op dat de bom gaat barsten in het immer pittoreske Syrië. Na de fighting words van Assad -die verklaarde dat het land in staat van oorlog verkeerde en hij alles zou […]
  • LIVE! Turkije valt Syrië aanLIVE! Turkije valt Syrië aanTURKEY SAYS HAS STRUCK TARGETS IN SYRIA IN RESPONSE TO MORTAR STRIKE ACROSS BORDER - STATEMENT FROM PRIME MINISTER'S OFFICE — Reuters Top News (@Reuters) oktober 3, 2012 Hoppa. Daar gaan […]

Geen reacties

  1. Dan ga je daar toch lekker heen en mensen helpen, wij hebben indirect deze “oorlog” op onze geweten. Aangezien de westerse landen lekker wapens geven aan de radicale strijders die het land gegijzeld houden. Ik walg echt van mensen zoals u, met uw geheven vinger mensen de les lezen. Gadver

  2. Ha Kees zullen wij samen de mensen daar gaan helpen?
    Jij geeft mij het gevoel dat wij samen de problemen kunnen oplossen daar…

  3. Ach in zo een land groeien de kinderen toch op tussen tuig die elkaar van alle kanten uitmoorden dus je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.Met overleven bedoel ik dan.

Naar boven scrollen