grijpgrage seksdokter ontmaskerd

LOLshockvid! Verborgen camerawerk waar Alberto Stegeman -naar horen zeggen- al dagenlang met een harde plassert van rondloopt. Briljante smulfootage dat Rutger van Castricum het koudzweet doet uitbreken: Dr. Feelgood is een Italiaanse ‘dokter’ die er zo zijn eigen behandelmethodes op nahoudt. Smullen geblazen voor deze Italiaanse TV crew die de dokter ontmaskert en hem confronteert met zijn perverse kronkels!

Lees ook eens:

  • Vechtpartij in bus heeft verrassende afloopVechtpartij in bus heeft verrassende afloop We weten dat er bij die Oostblokkers een steekje los zit. Zeg maar steek. Daarvoor hebben we iets teveel dashcam-filmpjes gekeken. Ze zijn gestoord als het er op aankomt. Vooral met een […]
  • Beestachtig: Concentratiekamp Lampedusa (Italië)Beestachtig: Concentratiekamp Lampedusa (Italië) Italië heeft een onderzoek laten instellen naar de praktijken die op het eiland Lampedusa afspelen; de plek waar duizenden Afrikaanse vluchtelingen in Europa aankomen per boot, nadat zij […]
  • Exclusief: Rellen na EURO2012 duel in stadionExclusief: Rellen na EURO2012 duel in stadionGaan de Chinezen dan toch gelijk krijgen? Tijdens de wedstrijd Rusland-Tjechië werd vuurwerk op het veld gegooid. De UEFA schoot in een stuip en probeerde in allerijl over te schakelen […]
  • Road rage galore!Road rage galore!Echt weer zo'n typisch gevalletje road rage waarbij je bij voorbaat al voor de underdog bent. Kerel laat zich niet afbluffen door 3 snotapen met een grote agressieve bek en denkt in een […]

Geen reacties

  1. Opgewonden Italiaantjes.

  2. Hé, is dat niet Luigio Berlusconi? Ge wit wel, het broertje van?

  3. Whahahaha versta er geen balllllll van

Naar boven scrollen