faalhaas

Ben je een ontzettende macrolutser van de bovenste plank dan? Het begint er al mee dat je met je brommert de file voorijrijdt, zulks schept een waar ongenoegen onder de gemiddelde automobilist. Als je dan ook nog op je achterwiel gaat rijden roept dat geen bewondering op, hoogstens een facepalm. Hebben we al eerder gezien. En beter. Veel beter maar niet grappiger. Mijnheer, hiermee vermaeckt u ons werkelijk:

httpv://youtu.be/rbkT5uTmR00

Lees ook eens:

  • Onzichtbare autoOnzichtbare autoMercedes heeft het voor elkaar: de onzichtbare auto! Briljante reclamestunt natuurlijk en we vertellen er niets over verder want dit moet je zelf niet zien! httpv://youtu.be/ZIGzpi9lCck
  • What goes around comes around…What goes around comes around…LOLski, Ruski's doen een Jackassski. Gevalletje boomerang-effectski! httpv://www.liveleak.com/view?i=1e4_1331333517 (link)
  • BREIN schiet je voor je kop!BREIN schiet je voor je kop!Timmeh Kuik trekt nu echt alles uit de kast om zijn gelijk te halen. Stampvoetend bij de rechter boekt BREIN weliswaar dubieuze micro-overwinninkjes door marginale torrentsites neer te […]
  • Da’s pech. Syrische jihadist krijgt eerst kogel in been, daarna tankgranaat in gezichtDa’s pech. Syrische jihadist krijgt eerst kogel in been, daarna tankgranaat in gezicht Er zijn van die dagen dat álles tegen zit. Verslapen, trein gemist, file, natgeregend, portemonnee vergeten, weer trein gemist, sleutel op kantoor laten liggen, batterij van je telefoon […]
Naar boven scrollen