BAM! filmer neergeknald

Neergeschoten worden. Hoe zou het er uitzien om in de loop van een pistool te kijken en daadwerkelijk point blank kapotgeknald te worden? Deze filmer ondervond het aan den lijve. Volume waarschuwing

httpv://www.liveleak.com/view?i=91c_1335781264

 

Lees ook eens:

  • Politie gaat los op 18 jarige joyriderPolitie gaat los op 18 jarige joyriderJoyridende tieners rijden op Kings Cross een vrouw aan die klem komt te zitten onder de auto in een poging de politie te slim af te zijn. De popo besluit echter om zwaarder geschut in te […]
  • GTA Södertälje!GTA Södertälje! Heavy shit GTA footage uit Zweden! Hoe spannend is dat nou eigenlijk, zo'n overval met AK47's? Vier overvallers 'doen' een juwelierszaakje in het winkelcentrum van Södertälje. Twee […]
  • Man verwijdert eigen tumorMan verwijdert eigen tumorLand of the brave and home of the free. And of the mensen zonder zorgverzekering. Want als u dacht dat een zorgverzekeringetje hier duur was (en dat is het ook), in Amerika is het nog een […]
  • Busje komt zo. Niet.Busje komt zo. Niet.En dan dacht u dat het OV in Nederland tegenviel? Wij vloeken wel bij een bus die 5 minuten te laat is of als de trein wat wind tegen heeft, maar het kan dus nog veel erger. In Bolivia […]
Naar boven scrollen