OPROEP: Stuur doodzieke Gillian vandaag nog een kaartje!

OPROEP: Stuur doodzieke Gillian vandaag nog een kaartje!

Hoera! Morgen is Gillian jarig. Voor de laatste keer, zeer waarschijnlijk. Gillian is namelijk ziek en gaat dood. Hersenstamkanker zorgt ervoor dat dit meisje niet ouder gaat worden dan acht jaar. Via de Make a Wish foundation is Gillian benoemd tot prinses en is afgelopen november haar wens in vervulling gegaan: in stijl naar de premiére van Dolfje Weerwolfje, compleet met meet and greet met Paul van Loon. Helaas maakt dit de pijn en het verdriet van wat nog komen gaat er niet minder om. Kinderen horen niet te sterven. Nooit. Nergens. Om de verjaardag van Prinses Gillian onvergetelijk te maken worden op diverse plekken op het wereld wijde web oproepen gedaan om een kaart naar Gillian te sturen. Dat is ook een wens van Gillian, een postzak vol met verjaardagskaarten.  Het kost je een paar minuten tijd en je maakt er een meisje ontzettend blij mee. Laten we ervoor zorgen dat Gillian de straat kan behangen met verjaardagskaarten morgen.  De lichting is om 19:00 dus als de sodemieter, klik, klikkerdeklik. Het kost je twee minuten van je tijd,  kost geen drol en je maakt er een meisje ontzettend blij mee. Stuur daarom NU je kaart nog naar : Prinses Gillian, Rusthoekstraat 39-41, 2584 CR Den Haag (en uiteraard is de afzender een Prins of Prinses “-jouw naam-”).  Prinses Gillian, namens MWNW wensen wij je een fantastische verjaardag!

UPDATE: Gillian heeft vandaag al 2300 kaarten mogen ontvangen. Morgen waarschijnlijk weer een lading. #mooiedingen

UPDATE: De teller staat sinds vrijdag op 5000 kaarten. Nice.

Lees ook eens:

 • Wat ‘n weekWat ‘n weekWat een lol he aan het begin van de week, mensenkinderen wat zijn we massaal in het ootje genomen afgelopen zondag! Losse veters, implantaten, kikkers in billen, we hebben het allemaal voorbij zien...
 • Kijk, moslims, zó doe je dat: gewoon je mond opentrekken tegen ISKijk, moslims, zó doe je dat: gewoon je mond opentrekken tegen IS Laat bovenstaand filmpje een inspiratie zijn voor moslims in Nederland. Diverse imams in Engeland hebben zich openlijk uitgesproken vóór het land waar ze wonen en tégen terreurorganisaties als IS...
 • Gezocht: de koptelefoon eigenaar van DelftGezocht: de koptelefoon eigenaar van DelftKijk. Echte helden bestaan nog. Onder het gewone mensenvolk verschuilen ze zich om op onverwachte momenten een heroïsche daad te verrichten. Simon is zo iemand. Overdag doet hij dingen in en om Rot...
 • Wat ‘n weekWat ‘n weekTenzij je onder een steen geleefd hebt, zal het je niet ontgaan zijn dat de afgelopen week geheel in het teken stond van het busongeluk in Zwitserland. Achtentwintig mensen, waarvan tweeëntwintig k...

Geen reacties

 1. Via greetz.nl kan het nog tot 19.00u vandaag. En doe het gewoon ook als het al 19.00u geweest is. Zoiets wens je niemand toe…

 2. Kinderen horen niet te sterven.

  <–Mijn abortusgezicht.jpeg

 3. Ik ben morgen te laat maar zal haar zeker een kaartje sturen.
  Dan maar een dag later

 4. Jammer dat mijn kaart en spektaart pas morgen aankomt, hoop dat ze een fijne dag heeft! zelfs het zonnetje schijnt voor haar dat is een goed teken voor een leuke dag met warme herinneringen.

  Groetjes Ferrie.

 5. Er zullen vast wel meer mensen zijn die het te laat hebben gelezen en de kaart dus niet “op tijd” aankomt. Zou leuk zijn als Gillian de dag erop nog een volle postzak ontvangt.

 6. Wat een mooie actie is voor Gillian, laat bij mij toch een beetje een vieze smaak achter. Dat komt vooral door de rol van Greetz. De toon van het bericht vind ik erg ongepast is (klikkerdeklik) maar wat me vooral tegenstaat is dat ze de actie misbruiken om mensen kaarten te laten maken waar ze zelf aan verdienen. Als die kaarten toch geen drol kosten moeten ze ze maar gratis weggeven. Of ben ik de enige die het misselijk vindt dat een oproep om de wens van een doodziek meisje in vervulling te laten gaan, volstaat met commerciële links.

 7. Ho. Wacht. Stop. Even ademhalen Sjoerd.
  Greetz staat hier volkomen buiten.
  Wij hebben als bloggers persoonlijk ervaring met Greetz in ons privéleven (verjaardagen, verhuizing, etc.)
  De oproep kwam ons ter ore (via een Haags radiostation) zo tegen 16:00 uur. (kijk naar het tijdstip van posten)
  We zijn meteen aan de slag gegaan maar beseften ook dat het inmiddels wel erg kort dag was om voor 17 uur een hardcopy kaartje te laten sturen door onze lezers (brievenbus, etc.) Vandaar dat we besloten om de Greetz-link er in te zetten (en ja, die link staat er opzettelijk overvloedig in opdat mensen overtuigd zouden kunnen raken van de makkelijkheid van Greetz in dit geval.)

  Dat Greetz verdient aan onze oproep zal best wel. Nou en? Hallmark bij de AKO of BRUNA zou ook aan ons verdiend hebben als we eerder waren geweest met de oproep. Wie er aan verdient zal ons echt een rotzorg zijn. Het ging ons er om dat mensen ook na 17uur nog op tijd een kaart konden sturen. Da’s alles. En nee, we hebben geen aandelen in Greetz.

  Hoop dat je dit begrijpt. Sjoerd? Zit geen commerciële bedoeling achter.

 8. Dat iemand verdient aan kaartjes sturen vind ik niet erg maar als jullie zo nadrukkelijk reclame maken voor een bedrijf terwijl er ook andere sites zijn waar je zo’n kaartje kan maken is dat vreemd. Dat jullie geen aandelen hebben geloof ik best maar dat jullie niets krijgen voor die links, daar geloof ik nou weer niets van (of anders zijn jullie wel heel erg wereldvreemd)

 9. @sjoerd ‘De toon van het bericht vind ik ongepast’. Ohjee. De Toon Is Ongepast. Streep in het zand en Ho Ho Ho! De Toon, mensen, DENK AAN DE TOON. Ga ergens anders lopen zaniken, zuur figuur. Wat hadden ze dan moeten doen? Alvast een rouwrandje aanbrengen? Bloemen voor op de kist bestellen? Flikker toch op zure lul.

 10. @Annie bedankt voor je opbouwende bijdrage. Erg inhoudelijk ook!

 11. @Annie ik heb trouwens zelf ook een kaartje gestuurd, juist omdat ik het een goeie actie vind

 12. Sjoerd, kijk even naar de linkjes. Gewoon greetz. Geen referral code, helemaal niks. Er is zoveel op geklikt (1000+) dat ik had gewild dat we er wat aan zouden verdienen. Dan hadden we dat aan de familie kunnen doneren.

 13. Sjoerd, ik heb je geprobeerd uit te leggen hoe e.e.a. haastig tot stand gekomen is (het postkantoor gaat om 17 uur dicht, punt). Dat er andere bedrijven zijn die kaarten versturen zal ook best wel maar verzenden die ook gegarandeerd dezelfde avond nog? Wat Cappuccino zegt: dan had er wel een referral code aan de links gezeten, als we er wat aan hadden kunnen verdienen. Maar ga jij je lekker de rest van de dag druk zitten maken om waar het geld van de kaartenactie voor een dolblij doodziek meisje heen is gegaan joh. Ik quote: “Flikker toch op zure lul”.

Naar boven scrollen